Advies

Advies nodig over het verduurzamen van uw woning?

U wilt uw woning verduurzamen, maar u weet niet waar u moet beginnen. Er zijn zoveel opties en zoveel mogelijkheden, u ziet door de bomen het bos niet meer.
Dan kunnen wij u verder helpen. Wij hebben inmiddels 14 jaar ervaring op het gebied van verduurzamen van woningen en weten wat er kan, wat er mag en wat verstandig is om te doen. En die kennis delen wij graag met u. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw. Wat uw huidige energielabel ook maar is. De warmtepomp subsidie is altijd in te zien via onze subsidietool: https://andersverwarmen.simpelsubsidie.nl

Wilt u weten wat er mogelijk is met uw woning? Wilt u een advies waarin glashelder omschreven staat welke mogelijkheden er zijn en wat dit u kan opleveren? Dat kunnen wij u daarbij helpen en u duidelijkheid geven over wat er met uw woning kan. Vanuit onze ervaring en kennis helpen wij u daar graag mee verder.

Wij kennen een aantal adviesvormen. Elke vorm kent zo eigen toepassingen. Alle adviesvormen hebben als doel om u in meer of minder mate te informeren over wat er concreet mogelijk is in uw woning om deze op een duurzame en energiezuinige manier te verwarmen en/ of te koelen. De adviesvormen geven u op die vraag meer zicht en met het advies kunt u verder om daar eventueel concreet een invulling aan te geven. Ook bij deze concrete invulling kunnen wij adviseren en ondersteunen.

1. Brainstormer -- € 150,- excl. BTW

Tijdens deze Brainstorm-sessie gaan we samen hard aan de slag. We kijken naar opties, technieken, producten en alle andere zaken die er mogelijk zijn om uw pand te verduurzamen. Het is een hele brede manier om te kijken naar uw pand en ‘out-of-the-box’ te denken. Geen beperkingen, geen vooroordelen, gewoon samen kijken naar alles wat er mogelijk is op dit moment.

Dit advies wordt met name gekozen wanneer u zelf veel ideeën heeft en al die ideeën een kans wil geven goed te onderzoeken. Wij helpen u dan met alle zaken goed op een rij te krijgen en u te laten zien wat de gevolgen zijn als u voor die ideeën kiest. Hierna hebben we een goed beeld welke vervolgstappen u kunt zetten om een en ander om te zetten naar een concreet en wenselijk resultaat.

Deze sessie duurt ongeveer 2 uur. Hebben we langer nodig, dan rekenen we -in overleg- af tegen € 85,- excl. BTW per uur.

Deze sessie is altijd in onze showroom in Hoogezand. Daar kunnen wij namelijk van allerlei producten live laten zien. Dat is zeer helpend voor deze vorm van advies.

Indien u ervoor kiest om de warmteopwekker via Anders Verwarmen aan te schaffen, crediteren wij het volledige bedrag.

 

2. BasisAdvies -- € 150,- excl. BTW

Het BasisAdvies is de meest eenvoudige manier waarop wij u van een gedegen advies kunnen voorzien. U stuurt alle informatie op die u heeft over het pand en op basis van die gegevens sturen wij u een advies op waarmee u verder kunt. Zijn de gegevens niet voor handen? Dan doen wij aannames en geven u op basis daarvan een advies. U ontvangt ons advies schriftelijk en het advies geeft helder aan welke keuzes u kunt maken. Daarnaast geeft het alle voor- en nadelen van de keuzes weer.

Dit advies wordt het meest toegepast als niet duidelijk is of en op welke manier het pand op een energiezuinige en duurzame wijze verwarmd kan worden. Met dit advies geven wij snel en onderbouwd duidelijkheid of het een goede optie is om het pand op die manier van warmte en eventueel koude te voorzien.

Indien u dat wenst kunnen wij bij u langskomen om de situatie op te nemen en te bekijken. Tevens kunnen wij bij u thuis ons BasisAdvies komen toelichten. De hieraan bestede tijd, inclusief reistijd, rekenen we af tegen € 85,- excl. BTW per uur.

Indien u ervoor kiest om de warmteopwekker via Anders Verwarmen aan te schaffen, crediteren wij het volledige bedrag.

3. PlusAdvies -- € 350,- excl. BTW

Dit advies is het BasisAdvies maar kent een belangrijke aanvulling. Wij geven namelijk gelijk concreet aan op welke manier het pand energiezuinig en duurzaam te verwarmen is. Welke producten komen ervoor in aanmerking? Welke specificaties moeten deze producten hebben? Wat kosten deze bij benadering? En wat leveren deze producten u op? Met dit PlusAdvies kunt u vervolgens de markt op om te kijken welke aanbieder u hierbij het beste van dienst kan zijn.

Dit advies is met name geschikt als u weet dat het pand duurzaam en energiezuinig te verwarmen is en u wilt weten op welke manier dat concreet uit te voeren is. Met dit advies geven wij snel en onderbouwd weer welke materialen u nodig heeft om het pand op een andere manier te verwarmen en/ of te koelen en wat de kosten hiervan bij benadering zullen zijn. We zeggen hierin ook iets over de besparing van energiekosten.

Indien u ervoor kiest om de warmteopwekker via Anders Verwarmen aan te schaffen, crediteren wij het volledige bedrag.

4. AdviesPerUur -- € 85,- excl. BTW

Dit advies kan allerlei uitkomsten hebben en kan allerlei richtingen uitgaan. Dat bepaalt u namelijk. Wij nemen uw vraagstelling nauwgezet op en luisteren ook naar uw eisen en wensen. Hiermee gaan wij aan de slag. U bepaalt vooraf hoeveel tijd wij hieraan gaan besteden zodat u weet waar u aan toe bent. Hoe meer tijd wij kunnen besteden, hoe meer informatie wij voor u kunnen verzamelen op basis waarvan u weer verder kunt.

Dit advies is met name geschikt indien u zelf veel ideeën heeft die u wilt bespreken. Wij kunnen dan voor u op een rij zetten wat voor- en nadelen zijn, wat het kost en wat het oplevert. Tevens kunnen wij zaken uitzoeken die u gewoon graag wilt weten en te maken hebben met het verwarmen en / of koelen van het pand.

U bepaalt waar het gesprek plaatsvindt. Dat kan bij u thuis zijn, maar u bent ook van harte welkom bij ons in Hoogezand. De hieraan bestede tijd, inclusief reistijd, rekenen we af tegen € 85,- excl. BTW per uur.

In dit geval verantwoorden wij alle uren die we besteden alsmede eventuele andere kosten die wij maken.

5. Totaaladvies-- € 99,- excl. BTW

Dit is de meest uitgebreide adviesvorm die wij kennen. Met dit advies begeleiden we het gehele proces. Waar wij instappen is afhankelijk van op welk punt u bent. Dat kan zijn aan het begin waarbij u onderzoekt wat er op het gebied van het verduurzamen van het pand mogelijk is, maar kan ook op een later punt zijn. Wij nemen het gehele traject van u over en organiseren het geheel. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw eisen en wensen.

Dit advies is met name geschikt indien u geen tijd wilt besteden aan het traject om te komen tot een energiezuinige en duurzame oplossing. U geeft ons dan opdracht om het traject als projectleider op ons te nemen. Uiteraard hoort hierbij wel dat wij u op gezette tijden informeren over werkwijze en voortgang.

Dit traject rekenen op basis van werkelijk bestede uren af tegen € 99,- excl. BTW per uur. In dit geval verantwoorden wij alle uren die we besteden alsmede eventuele andere kosten die wij maken.

Bel ons Mail ons Whatsapp