De warmtepomp wordt volop geïnstalleerd in 2019. Dat geldt ook voor de hybride warmtepomp. Maar is dat wel een goede ontwikkeling?

Lees meer
warmtepomp ervaring ervaringen review anders verwarmen duurzaam

Hier lees je de warmtepomp ervaring van iemand die een nieuwe woning duurzaam wilde verwarmen. Zijn review is positief! Hoe ga jij duurzaam verwarmen?

Lees meer
kosten warmtepomp terugverdientijd duurzaam anders verwarmen isde subsidie

De kosten van een warmtepomp variëren op basis van het type én een aantal andere factoren. Hetzelfde geldt voor de terugverdientijd. Ontdek het hier!

Lees meer
waterstof cv-ketel kopen anders verwarmen duurzaam warmtepomp

De waterstof cv-ketel krijgt steeds meer aandacht. Maar is het op korte termijn ook de oplossing om de klimaatdoelen te halen?

Lees meer
waarom glycol warmtepomp bron duurzaam anders verwarmen

Er wordt volop gediscussieerd over de warmtepomp met een gesloten bron. Maar waarom zit er glycol in de bron?

Lees meer
isde subsidie aanvragen anders verwarmen rvo duurzaam warmtepomp

Er zijn ruim 4.000 verschillende apparaten (zoals warmtepompen) waar je ISDE subsidie voor kunt krijgen. Wat is ISDE? En hoe kun je ISDE subsidie aanvragen?

Lees meer
goede warmtepomp merken anders verwarmen

In Nederland kun je voor ongeveer 4.000 verschillende warmtepompen subsidie krijgen. Maar welk van de 138 warmtepomp merken is het beste?

Lees meer
ketensamenwerking installatiebranche warmtepomp anders verwarmen installateur

Ketensamenwerking is een belangrijk middel in de bouwsector, zeker in de installatiebranche. Een voorbeeld van installatiebedrijf GO-Install!

Lees meer
aardgasvrij maken van woningen overheid subsidie anders verwarmen warmtepomp

Er wordt ruim 120 miljoen euro beschikbaar gemaakt voor het aardgasvrij maken van woningen in 27 gemeenten. Daar liggen gouden kansen voor de installateur!

Lees meer
geothermie aardwarmte zonder aardbevingen anders verwarmen

Het boren naar gas maakt plaats voor het boren naar aardwarmte. Qua aardbevingen lost dit weinig op, zo blijkt nu in Limburg. Lees hier hoe aardwarmte wél kan! Voor welk duurzame verwarmingssysteem ga jij?

Lees meer