besparen op energierekening omhoog 2019 duurzaam anders verwarmen

Ook in 2019 gaat de energierekening omhoog, vooral door aardgas. Lees hier hoe je in de toekomst kunt besparen op je energierekening!

Lees meer
rookgasafvoer pelletkachel 80 mm bouwbesluit pelletketel pellet cv-ketel

Het Bouwbesluit stelt bepaalde eisen aan de rookgasafvoer van een pelletkachel. De afvoerbuis moet bijvoorbeeld minimaal 80 mm diameter hebben. Lees hier meer!

Lees meer

Duurzaam verwarmen is steeds vaker in het nieuws. Er zijn veel alternatieven voor verwarming op gas, zoals deze 5 methoden. Lees hier over de bronnen en afgiftesystemen!

Lees meer
warmtepomp duurzaam elektriciteit rendement anders verwarmen

Is een warmtepomp duurzaam of toch niet? Dat is afhankelijk van hoe je het bekijkt. Maar wij vinden van wel. Lees hier waarom!

Lees meer

De warmtepomp wordt volop geïnstalleerd in 2019. Dat geldt ook voor de hybride warmtepomp. Maar is dat wel een goede ontwikkeling?

Lees meer
warmtepomp ervaring ervaringen review anders verwarmen duurzaam

Hier lees je de warmtepomp ervaring van iemand die een nieuwe woning duurzaam wilde verwarmen. Zijn review is positief! Hoe ga jij duurzaam verwarmen?

Lees meer
kosten warmtepomp terugverdientijd duurzaam anders verwarmen isde subsidie

De kosten van een warmtepomp variëren op basis van het type én een aantal andere factoren. Hetzelfde geldt voor de terugverdientijd. Ontdek het hier!

Lees meer
waterstof cv-ketel kopen anders verwarmen duurzaam warmtepomp

De waterstof cv-ketel krijgt steeds meer aandacht. Maar is het op korte termijn ook de oplossing om de klimaatdoelen te halen?

Lees meer
waarom glycol warmtepomp bron duurzaam anders verwarmen

Er wordt volop gediscussieerd over de warmtepomp met een gesloten bron. Maar waarom zit er glycol in de bron?

Lees meer
isde subsidie aanvragen anders verwarmen rvo duurzaam warmtepomp

Er zijn ruim 4.000 verschillende apparaten (zoals warmtepompen) waar je ISDE subsidie voor kunt krijgen. Wat is ISDE? En hoe kun je ISDE subsidie aanvragen?

Lees meer