elektriciteitsnet vol duurzaam anders verwarmen

Het elektriciteitsnet zou vol zijn, er is geen ruimte voor meer groene stroom. Klopt dit wel? We trekken een parallel met duurzame verwarming!

Lees meer

In de toekomst gebruiken we geen aardgas meer. Maar hoe doen we het over dertig jaar wel? Heeft de warmtepomp toekomst? Lees het hier!

Lees meer
warmtepomp vermogen infographic kwh anders verwarmen

Het benodigde warmtepomp vermogen is afhankelijk van meerdere factoren. Bekijk in deze handige infographic hoe dat precies zit!

Lees meer
bestaande woning duurzaam verwarmen nieuwbouw anders verwarmen

Een bestaande woning duurzaam verwarmen is zeker niet makkelijk. Toch kunnen we je 6 tips geven om hiermee aan de slag te gaan. Je vindt ze hier!

Lees meer
besparen op energierekening omhoog 2019 duurzaam anders verwarmen

Ook in 2019 gaat de energierekening omhoog, vooral door aardgas. Lees hier hoe je in de toekomst kunt besparen op je energierekening!

Lees meer
rookgasafvoer pelletkachel 80 mm bouwbesluit pelletketel pellet cv-ketel

Het Bouwbesluit stelt bepaalde eisen aan de rookgasafvoer van een pelletkachel. De afvoerbuis moet bijvoorbeeld minimaal 80 mm diameter hebben. Lees hier meer!

Lees meer

Duurzaam verwarmen is steeds vaker in het nieuws. Er zijn veel alternatieven voor verwarming op gas, zoals deze 5 methoden. Lees hier over de bronnen en afgiftesystemen!

Lees meer
warmtepomp duurzaam elektriciteit rendement anders verwarmen

Is een warmtepomp duurzaam of toch niet? Dat is afhankelijk van hoe je het bekijkt. Maar wij vinden van wel. Lees hier waarom!

Lees meer

De warmtepomp wordt volop geïnstalleerd in 2019. Dat geldt ook voor de hybride warmtepomp. Maar is dat wel een goede ontwikkeling?

Lees meer
warmtepomp ervaring ervaringen review anders verwarmen duurzaam

Hier lees je de warmtepomp ervaring van iemand die een nieuwe woning duurzaam wilde verwarmen. Zijn review is positief! Hoe ga jij duurzaam verwarmen?

Lees meer