In februari 2021 was het een week koud. Overdag kwam het kwik niet boven het vriespunt uit en gedurende de nachten waren temperaturen van onder de 10 graden vorst ‘gewoon’. Deze week zou voor de warmtepompen alles bepalend worden en vele mensen keken m …

Lees meer

Bij de veiligheid van aardgas denk je al snel aan aardbevingsschade. Maar er zijn nog meer gevaren die aardgas met zich meebrengt!

Lees meer

Wil je wel graag een warmtepomp plaatsen, maar hik je misschien aan tegen de inbedrijfstelling? Dan hebben wij nu een oplossing.

Lees meer

Het verduurzamen van de woning is altijd nuttig. Het bespaart energie en daarmee kosten. Het vraagt wel een investering. Maar de overheid biedt hierin een helpende hand. En dat doen ze onder meer door verschillende subsidies. Wat is hier mogelijk? Lees hier meer.

Lees meer

Onderzoek wijst uit dat huiseigenaren graag advies willen over het energiezuinig maken van de woning. Daarvoor komen ze bij de cv-installateur uit.

Lees meer

Een woning koelen is steeds vaker relevant, gezien de steeds warmere zomers en de steeds beter geïsoleerde huizen. Lees hier hoe je dat doet!

Lees meer

Het aantal verkochte cv-ketels neemt toe, maar procentueel gezien niet zo sterk als de warmtepomp. Lees hier waarom jij moet kiezen voor een cv-ketel of warmtepomp!

Lees meer

Is je woning duurzaam maken een rendabele investering? Daar zijn de meningen over verdeeld. Lees hier wat veel mensen vergeten!

Lees meer

In de laatste jaren hebben we veel mensen aan een nieuw verwarmingssysteem zonder gas geholpen. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden?

Lees meer

Is biomassa duurzaam? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt wanneer ze op zoek gaan naar een alternatief voor verwarming op gas. Lees hier meer!

Lees meer