Zorgen voor minder CO2-uitstoot kunnen we allemaal. Met kleine dingen of grote dingen. Lees hier 5 tips om ermee te beginnen!

Lees meer

De verduurzaming gaat door, maar ondertussen vallen sommige opties langzaam af. Subsidie aanvragen voor een pelletkachel of biomassaketel is al niet meer mogelijk.

Lees meer

Ieder jaar wordt aardgas duurder. Van 2019 op 2020 is de belasting op gas met €0,0483 per m3 gestegen. De belasting op stroom is juist met €0,0011 per kWh gedaald. Een duidelijk signaal van de overheid: vervang gas door elektriciteit. Een verstandig be …

Lees meer

Dat we met z’n allen het klimaat moeten redden is duidelijk. Maar hoe we dat moeten doen, daar is nog veel verwarring over. Alle beetjes helpen en een goed voorbeeld doet goed volgen. Dus vraag je je af: hoe kan ik het klimaat helpen? Gebruik dan deze …

Lees meer

In verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2020 gesloten.

Lees meer

Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei 2020 zijn wij gesloten.

Lees meer

Waterstof thuis toepassen is levensgevaarlijk. Hetzelfde geldt voor experimenteren met accu’s. Maar wat kun je wél doen qua verduurzaming?

Lees meer
anders verwarmen oostenrijk

Van 7 tot en met 10 maart 2020 zijn collega’s Robert Poelman en Jeroen Post samen met klanten op bezoek geweest bij een warmtepompfabrikant in Oostenrijk.

Lees meer
woning verduurzamen anders verwarmen

Je woning verduurzamen levert financieel veel op, maar ook op het gebied van comfort. Waar moet je beginnen? Gebruik dit stappenplan!

Lees meer
warmtepomp ja of nee anders verwarmen

Stap ik over op de warmtepomp: ja of nee? Het is een vraag die veel Nederlanders nog bezighoudt. Maar de tijd raakt op, want de subsidie ook!

Lees meer