Een woning koelen is steeds vaker relevant, gezien de steeds warmere zomers en de steeds beter geïsoleerde huizen. Lees hier hoe je dat doet!

Lees meer

Het aantal verkochte cv-ketels neemt toe, maar procentueel gezien niet zo sterk als de warmtepomp. Lees hier waarom jij moet kiezen voor een cv-ketel of warmtepomp!

Lees meer

Is je woning duurzaam maken een rendabele investering? Daar zijn de meningen over verdeeld. Lees hier wat veel mensen vergeten!

Lees meer

In de laatste jaren hebben we veel mensen aan een nieuw verwarmingssysteem zonder gas geholpen. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden?

Lees meer

Is biomassa duurzaam? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt wanneer ze op zoek gaan naar een alternatief voor verwarming op gas. Lees hier meer!

Lees meer

‘Vier op de tien woningen kunnen niet van het gas af’, kopt de NOS. Onzin, want gasloos wonen en gasloos verwarmen kunnen vaker dan je denkt!

Lees meer

Vanaf 29 september 2020 start de eerste ronde van de verbrede SDE++. Hiermee kunnen zonnepanelen voor bedrijven worden gefinancierd. Lees hier 9 tips!

Lees meer

De Tesla zou ervoor zorgen dat de energierekening stijgt voor iedere Nederlander. Maar is dat wel zo? En geldt hetzelfde voor de warmtepomp?

Lees meer

Zorgen voor minder CO2-uitstoot kunnen we allemaal. Met kleine dingen of grote dingen. Lees hier 5 tips om ermee te beginnen!

Lees meer

De verduurzaming gaat door, maar ondertussen vallen sommige opties langzaam af. Subsidie aanvragen voor een pelletkachel of biomassaketel is al niet meer mogelijk.

Lees meer