Op zaterdag 19 juni 2021 kopte NOS: “Gasprijs in dertien jaar niet zo hoog geweest”. Met name de lange koude periode van begin 2021 heeft het gasverbruik doen stijgen. Daarbij komt ook dat de gasvoorraden vrijwel op zijn. En ook een verminderde aanleve …

Lees meer

Een warmtepomp verwarmt (en koelt) uw huis en zorgt voor warm tapwater. De eerste warmtepompen werden meer dan 40 jaar geleden geïntroduceerd. Vandaag de dag staan warmtepompen bekend als een van de beste manieren om een gebouw te verwarmen. Een warmte …

Lees meer

Om de klimaatdoelstellingen van het kabinet -een halvering van de CO2-uitstoot in 2030- te halen, zullen we allemaal een bijdrage moeten leveren. Dat begint met het besparen van energie. Ieder pand is anders en vraagt een andere aanpak om gasloos te ma …

Lees meer

In februari 2021 was het een week koud. Overdag kwam het kwik niet boven het vriespunt uit en gedurende de nachten waren temperaturen van onder de 10 graden vorst ‘gewoon’. Deze week zou voor de warmtepompen alles bepalend worden en vele mensen keken m …

Lees meer

Bij de veiligheid van aardgas denk je al snel aan aardbevingsschade. Maar er zijn nog meer gevaren die aardgas met zich meebrengt!

Lees meer

Wil je wel graag een warmtepomp plaatsen, maar hik je misschien aan tegen de inbedrijfstelling? Dan hebben wij nu een oplossing.

Lees meer

Het verduurzamen van de woning is altijd nuttig. Het bespaart energie en daarmee kosten. Het vraagt wel een investering. Maar de overheid biedt hierin een helpende hand. En dat doen ze onder meer door verschillende subsidies. Wat is hier mogelijk? Lees hier meer.

Lees meer

Onderzoek wijst uit dat huiseigenaren graag advies willen over het energiezuinig maken van de woning. Daarvoor komen ze bij de cv-installateur uit.

Lees meer

Een woning koelen is steeds vaker relevant, gezien de steeds warmere zomers en de steeds beter geïsoleerde huizen. Lees hier hoe je dat doet!

Lees meer

Het aantal verkochte cv-ketels neemt toe, maar procentueel gezien niet zo sterk als de warmtepomp. Lees hier waarom jij moet kiezen voor een cv-ketel of warmtepomp!

Lees meer
Bel ons Mail ons Whatsapp