Gasloos wonen, hoe maak ik een huis geschikt?

Om de klimaatdoelstellingen van het kabinet -een halvering van de CO2-uitstoot in 2030- te halen, zullen we allemaal een bijdrage moeten leveren. Dat begint met het besparen van energie. Ieder pand is anders en vraagt een andere aanpak om gasloos te maken. Gaslozewoningen.nl heeft een duidelijk stappenplan gemaakt. In dit stappenplan zijn partners opgenomen die kunnen adviseren over hun eigen specialismes binnen alle mogelijkheden om gasloos te verwarmen. Elke duurzame stap is een besparing op de energiekosten!

Er zijn diverse mogelijkheden om een pand gasloos te maken. Velen geven aan onbekend te zijn met alle verschillende mogelijkheden. Hierdoor worden niet alle wensen vervuld. Dit is de reden waarom het platform gaslozewoningen is opgericht.

Met gaslozewoningen.nl kunt u zich verdiepen in de mogelijkheden van het gasloos wonen. Met behulp van de informatie op dit platform kunt u een gepersonaliseerd stappenplan maken. Aan de hand van dit stappenplan kunt u regionale partners vinden. Op weg naar een fossielarme samenleving!

Gaslozewoningen.nl werkt samen met partners die van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Dat zijn onafhankelijke adviseurs. Adviseurs die u geen maatregelen verkopen, maar u ondersteunen in het proces om te komen tot het aardgasvrij wonen volgens uw eisen en wensen.

Uw woning, energie besparen, een warmtepomp kopen. Van al deze toepassingen heeft een adviseur verstand.

Met het stappenplan ontstaat een maatwerkadvies. Het geeft voor ieder pand aan welke maatregelen de energiebesparing opleveren, het comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren.

Anders-Verwarmen is partner van gaslozewoningen.nl. Voor ons geeft dit de mogelijkheid om meer mensen te adviseren over het gasloos maken van panden. Want het kan gewoon! Een pand kan -onder voorwaarden uiteraard- prima zonder aardgas worden verwarmd. En nee… daarvoor hoeft niet ingeleverd te worden op comfort. Het verhogen van het comfort en het verlagen van de energierekening gaan hand in hand. Gaslozewoningen.nl en Anders-Verwarmen… samen op weg naar een gasloze samenleving!

Bel ons Mail ons Whatsapp