Viessmann en Anders Verwarmen aanwezig op de Installatie Vakbeurs!

De jaarlijkse Vakbeurs Installatie vindt plaats op 11, 12 en 13 september in Evenementenhal Hardenberg. Uniek dit jaar is dat ook de Elektro Vakbeurs op dezelfde locatie wordt georganiseerd. Zo heb je als installateur eigenlijk alles onder één dak, in de Week van de Installateur. Voor zowel installateur als leverancier is het een geweldige mogelijkheid om kennis te delen en relaties op te bouwen. Anders Verwarmen en Viessmann staan ook op de beurs.

Viessmann en Anders Verwarmen op de Installatie Vakbeurs

Viessmann is van origine een familiebedrijf opgericht in 1917, maar tegenwoordig een internationale, toonaangevende fabrikant van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Anders Verwarmen is preferred dealer van Viessmann in de drie noordelijke provincies. Beide organisaties staan voor duurzaamheid en comfort. Zo we werken samen aan een gasloze toekomst voor Noord-Nederland.

Anders Verwarmen en Viessmann staan dit jaar samen op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg (hal 2, stand 308) om zo veel mogelijk mensen mee te nemen in de verduurzaming. Viessmann is al een bekende partij voor veel installateurs. Door als installateur voor een duurzaam verwarmingssysteem van Viessmann te kiezen, geniet je van de ervaring en betrouwbaarheid van een grote partij in een nog relatief nieuwe markt. Bij Anders Verwarmen kunnen we bovendien adviseren welk type verwarmingssysteem voor een specifieke situatie het meest geschikt is.

Waarom je de Installatie Vakbeurs bezoekt

De Installatie Vakbeurs is een geweldige ervaring voor iedere installateur. Je ontvangt nuttige informatie over alle grote merken en je ontmoet interessante, potentiële partners. Bij stand 308 in hal 2 kun je als installateur bij Viessmann en Anders Verwarmen terecht voor praktische informatie over de warmtepompen en zonnecollectoren van Viessmann, maar ook voor advies over de beste verwarmingsoplossing voor specifieke situaties.

Het is een beurs van installateurs, voor installateurs. Een unieke kans om je kennis en netwerk te vergroten.

Nog geen kaarten voor de vakbeurs? Klik op de button en bestel ze gratis via de website van de evenementenhal!

We zien je graag op 11, 12 of 13 september in Hardenberg bij stand 308 in hal 2!

 

Bestel Gratis Kaarten

Bel ons Mail ons Whatsapp