PicoEnergy wordt M-TEC International

De M-TEC Groep bundelt haar internationale ontwikkeling onder de gemeenschappelijke merknaam M-TEC Energy for Future

Naast innovatieve producten en betrouwbare diensten is een sterk merk een belangrijke succesfactoren bij de ontwikkeling van ondernemingen. Met de omdoop van PicoEnergy tot M-TEC International bundelt de Oostenrijkse fabrikant zijn krachten. Daarmee komen de krachtige warmtepompen en oplossingen voor energiebeheer breder beschikbaar in de Europese markt.

Het bedrijf PicoEnergy is in 2016 opgericht door Dr. Hannes F. Jakob, MBA en DI (FH) Peter Huemer. Zij zijn sinds ongeveer vijf jaar bezig met het ontwikkelen van partnerstructuren. Gericht op buiten de Duitstalige regio. “Met onze partners in landen als Nederland, Denemarken, Groot-Brittannië of zelfs Frankrijk hebben wij in de afgelopen jaren belangrijke afzetmarkten ontwikkeld”, zegt Dr. Hannes F. Jakob. Net als in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, steunt het Oostenrijkse greentechbedrijf ook internationaal op verkoop via partners. “Wij kennen de behoeften van de klanten in heel Europa. Met de bundeling in de merkuitstraling kunnen we het merk M-TEC Energy for Future ook internationaal verder versterken. Alle M-TEC partners zullen dan opnieuw profiteren van een sterk merk,” voegt M-TEC Managing Director Peter Huemer toe.

“Met onze partners in landen als Nederland, Denemarken, Groot-Brittannië of zelfs Frankrijk hebben wij in de afgelopen jaren belangrijke afzetmarkten ontwikkeld”

M-TEC Internationanders verwarmen oostenrijk pico energyaal

Als onderdeel van de M-TEC Groep verkoopt M-TEC International hoog efficiënte warmtepompen. Daarnaast ook complete systemen voor de productie en het beheer van energie. De onderneming heeft al partnerstructuren ontwikkeld in twaalf landen. Naast de producten biedt het bedrijf uitgebreide service structuren. Ook ondersteunt het met planningsdiensten, engineering en training.

 

Bel ons Mail ons Whatsapp