SAMENWERKING IN NEDERLAND VOOR VERBREDEN TOEPASSEN HERNIEUWBARE ENERGIE

We zijn trots te kunnen meedelen dat Anders-Verwarmen en M-TEC Nederland, spelers op het gebied van duurzame verwarmingstechnologie, zijn overgenomen door M-TEC Energie. Door deze overname ontstaat er nieuwe ruimte voor de groei van beide bedrijven.

Anders-Verwarmen levert duurzame verwarmingsoplossingen in Nederland. Daarnaast adviseert en ontwerpt zij. Samen met een netwerk van installateurs zorgt zij voor een duurzaam verwarmd verblijf. Anders-Verwarmen ondersteunt de installateur en vervult een adviserende rol richting de consument.

M-TEC Nederland levert een breed assortiment hoogwaardige en energie-efficiënte warmtepompoplossingen. Naast warmtepompen wordt ook batterij-opslag en slimme regelsoftware toegepast. De warmtepompen worden in Oostenrijk geproduceerd met 100% hernieuwbare energie.

Als belangrijke partner van M-TEC Energie en als producent van M-TEC warmtepompen is er een nauwe samenwerking ontstaan. Hierdoor kan er een grotere voorraad aangehouden en sneller geleverd worden. Het serviceniveau wordt hiermee hoger.

Met deze overname is ook het management veranderd. Robert Poelman en Jeroen Post hebben in de afgelopen jaren al intensief samen opgetrokken en zullen dit -nu als directeuren- ook blijven doen.

Voor meer informatie over M-TEC Energie, Anders-Verwarmen en M-TEC Nederland, kunt u contact opnemen met Robert of Jeroen op nummer 085 1146 270.

v.l.n.r op de foto.: Hannes Jakob, Jeroen Post, Jan Nijburg en Robert Poelman | Eigenaren Anders-Verwarmen en M-TEC Nederland

Bel ons Mail ons Whatsapp