Samen met PicoEnergy uit Oostenrijk, Flamco uit Bunschoten en Installatiebedrijf M. Koolen uit Veghel hebben we een prachtig project gerealiseerd. We hebben een vrijstaande nieuwbouwwoning in het gezellige Brabant duurzaam verwarmd en verkoeld met een lucht/ water warmtepomp van PicoEnergy. We hebben hiervoor een warmtepomp van PicoEnergy en een tapwaterboiler van Flamco geleverd die door Installatiebedrijf M. Koolen zijn geïnstalleerd. Na inbedrijfstelling van de warmtepomp, kan er duurzaam verwarmd worden. De warmtepomp kan tot 12 kW thermisch vermogen leveren. Zomers kan de warmtepomp de woning heerlijk verkoelen.

“Een kwalitatief hoogwaardig systeem, verregaand voorbereid op het zoveel mogelijk gebruiken van de eigen opgewekte elektriciteit en ook nog eens een echte monobloc. Dus weinig techniek binnen, maar buiten verwerkt in de warmtepomp”, aldus de eigenaar. En dat was precies waar hij naar op zoek was.

Na ongeveer een jaar begon de eigenaar zich enigszins te storen aan het contrast tussen de warmtepomp en de woning. Zeker omdat deze vanaf de straat goed zichtbaar is. En dat heeft hij prachtig opgelost! De warmtepomp is gedemonteerd en alle zichtdelen zijn grijs gespoten. Bijna een onzichtbare warmtepomp. En dat in combinatie met nagenoeg geen geluid, maakt dit een prachtig resultaat.

Meer weten? Zie
www.mkoolen.nl
www.picoenergy.nl
www.flamco.nl
www.anders-verwarmen.nl

Bel ons Mail ons Whatsapp